Mousse de Poma

Data
27 de febrer de 2007
Creat per

Avui inauguro el nou apartat “la recepta del mes” de la revista Descobrir Cuina


Des que em van regalar la subscripció a aquesta revista, tinc ganes de triar una recepta de cada mes per fer-la i penjar-la al blog. Fins ara, per diferents motius, encara no ho havia pogut fer… De manera que començo ara, el mes de febrer, abans no se m’acabi la subscripció i ja no hi sigui a temps… A veure si els propers mesos continuo amb aquesta proposta 🙂

He introduït alguns canvis a la recepta original en les quantitats, en els ingredients i en la base de la mousse: he substituït l’aigua i el suc de llimona per suc de poma; he fet la meitat de quantitat (m’han sortit 4 racions generoses) i he posat una base de galetes esmicolades. La recepta l’escric tal i com l’he feta jo.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 4 persones)

  • 200ml de nata per muntar
  • 50g de sucre
  • 350ml de suc de poma
  • 4 fulles de gelatina
  • 200g de poma verda ratllada
  • 10 galetes maria i un rajolí de llet (opcional)

Preparació:

Si es fa la base, esmicolar les galetes, afegir un rajolí de llet i barrejar fins que quedi una massa homogènia i compacta. Repartir bé per la base de tots els motlles.
Posar en remull la gelatina amb aigua freda. Escalfar al microones una part del suc i dissoldre-hi la gelatina. Barrejar la resta del suc amb el sucre. Afegir-hi la gelatina fosa i barrejar bé. Afegir la poma ratllada. Incorporar amb suavitat la nata muntada i repartir-ho pels motlles. Reservar a la nevera fins que qualli. Desemmotllar i decorar amb una mica de coulis de gerds.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *