Pastisset de Poma

Data
3 de març de 2007
Creat per

La recepta d’avui és per un esmorzar de dissabte, fàcil però diferent de les torrades tradicionals…

 

Aquest pastís de poma és de les postres més senzilles que hi ha. Ideal per esmorzar o per berenar, lleuger i molt bo. Us asseguro que després d’un esmorzar com aquest, s’està preparat per sortir d’excursió, fer una volta en btt o encadenar una via d’escalada de dificultat!
La recepta que he escrit és per un pastís gros (de la mida de la pasta de full de la marca Nestlé) però jo n’he fet pastissets individuals ja que queda més ben presentat. La recepta és exactament igual.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 4 o 5 persones)

  • 3 pomes
  • 75g de sucre
  • 50g de mantega
  • 1 llimona
  • 1 làmina pasta full
  • melmelada

Preparació:

Tallar les pomes pelades a grills, ruixar-les amb llimona i col·locar-les en cercles sobre la pasta de full. Repartir la mantega a trossets per sobre la poma i espolsar amb el sucre tot el pastís. Coure-ho 30min a 200º fins que es dauri la poma. Donar brillantor al pastisset amb una mica de melmelada per sobre.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *