Tarta de Crema i Préssec

Data
9 de març de 2007
Creat per

Avui he fet un pastís de préssec pim-pam, dels que m’agraden a mi:


Aquest pastís és molt socorregut ja que es fa en un moment i el resultat és boníssim. Mentre es cou la pasta brisa, fas la crema pastissera; mentre es refreda, talles el préssec a grills; muntes la tarta i cap a la nevera! En 35 minuts tens unes postres bones i de quedar bé 😉

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 8 persones)

  • 1 làmina de pasta brisa
  • 1/2l de llet
  • 40g de maizena
  • 100g de sucre
  • 4 rovells d’ou
  • 1 llauna petita de préssec en almívar (uns 250g de pes net)
  • 1 pot de petit de melmelada de préssec (uns 250g)

Preparació:

Estirar la pasta brisa sobre un motlle de tarta d’uns 28cm i posar a dins uns quants cigrons secs per evitar que pugi la massa. Coure-la 25 minuts al forn a 180º. Mentrestant, preparar una crema pastissera: barrejar els 4 rovells d’ou amb la maizena i una mica de llet. Posar la resta de llet i el sucre en un cassó al foc i quan arrenqui a bullir, abocar-hi la barreja dels rovells. Remenar bé amb un batedor fins que torni a arrencar el bull i s’espesseixi. Abocar la crema sobre la base de pasta brisa. Tallar el préssec a grills i col·locar-los en cercles sobre la crema. Repartir la melmelada per sobre i deixar una estona a la nevera.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *