Cafè Irlandès Singularitzat

Data
12 de març de 2007
Creat per

Aquí teniu la recepta del març del Descobrir Cuina:


En aquesta ocasió he escollit una recepta molt fàcil, que són postres i cafè alhora. La idea d’aquestes postres-cafè ve del cafè irlandès i és una proposta d’en Jordi Roca, el cuiner de postres del restaurant El Celler de Can Roca. Jo he simplificat una mica la recepta ja que he utilitzat dolç de llet comprat enlloc de fer-lo a casa.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 4 persones)

  • 250ml de dolç de llet
  • 200ml de crema de iogurt
  • 100ml de nata per muntar
  • 200ml de cafè
  • 20g de sucre
  • 10ml de vodka (jo hi he posat anís sec)

Preparació:

Barrejar el cafè, encara calent, amb el sucre i el licor. Congelar durant unes hores. Barrejar el iogurt amb la nata muntada. En una copa de postres, distribuir per capes el dolç de llet, la crema de iogurt i el granissat de cafè.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *