Crema de Taronja amb Xocolata

Data
5 d'abril de 2007
Creat per

Ahir vam tenir convidats a sopar i de postres vaig preparar una crema de taronja:La recepta fa temps que voltava per casa, retallada d’alguna revista, i ja era hora que la provés! És fàcil i molt pràctica perquè es pot preparar el dia abans. Queda amb un gust i una textura semblant a un flam de taronja, però la xocolata domina molt i camufla el gust de la taronja. Si el tornés a fer, hi posaria un rajolí de Cointreau, per potenciar el sabor de la taronja.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 5 o 6 persones)

  • 600ml de suc de taronja
  • 6 ous
  • 100g de sucre
  • 100g de xocolata de postres
  • 100ml de nata líquida
  • 25g de mantega
  • Caramel líquid

Preparació:

Batre els ous, el suc i el sucre. Repartir-ho pels motlles individuals untats amb caramel líquid. Coure-ho al bany Maria al forn a 180º durant 45 minuts. Deixar refredar.
Escalfar al microones la nata líquida, afegir la xocolata trossejada i la mantega i barrejar bé fins obtenir una crema homogènia. Repartir sobre els motlles i deixar a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *