Bombons Glaçats de Xocolata

Data
13 d'abril de 2007
Creat per

Aquí teniu la recepta d’abril del Descobrir Cuina:


Aquest mes he tornat a escollir una recepta molt senzilla… Després de la mona, tenia ganes de fer alguna cosa més facileta 😉

La recepta també és d’en Jordi Roca i, tot i ser tan fàcil, el resultat és espectacular. Us la recomano! Més que unes postres, són uns bombons ideals per acompanyar un cafè o per servir a una visita de mitja tarda. Es poden fer les variacions que es vulguin canviant el gust del gelat i es poden servir congelats o freds amb l’interior líquid.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • Cobertura de xocolata negra
  • Cobertura de xocolata blanca
  • Gelat al gust

Preparació:

Fer boletes de gelat amb l’ajuda d’un buidador i reservar-les al congelador. Fondre les xocolates al microones. Punxar les boles de gelat amb un escuradents i banyar-les amb les xocolates foses. Guardar els bombons al congelador fins el moment de servir.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *