Borratxos d’Aprofitament

Data
20 d'abril de 2007
Creat per

Tenia uns “sobaos” integrals a punt de caducar i, com que tots sols són una mica secs, n’he fet un invent per berenar. Uns borratxos d’aprofitament improvisats:


He obert la nevera i he fet neteja de divendres: un cul de melmelada de maduixa, sobres d’ou filat de la mona, una mica de licor d’anís… I en un moment he preparat un berenar de divendres per celebrar que comença el cap de setmana!

Els ingredients per acompanyar els borratxos són en funció de les sobres que tingueu per la nevera: nata muntada, natilles, iogurts, fruita en almívar… És com l’arròs dels dijous, però en versió dolça 😉

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • “Sobaos”
  • Melmelada
  • 100g de sucre
  • 100ml d’aigua
  • Licor
  • Ou filat

Preparació:

Fer un almívar bullint l’aigua i el sucre. Fora del foc, afegir el licor (generós) i emborratxar els “sobaos” tallats a daus. Han de quedar xops com una esponja. Untar la meitat dels daus amb melmelada i cobrir-los amb un altre dau. Opcionalment, espolsar una mica de sucre per sobre i cremar amb un bufador. Decorar amb ou filat o amb el que es vulgui.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *