Pastissets de taronja i xocolata

Data
8 de maig de 2007
Creat per

Ahir va ser l’aniversari de la meva mare. Com cada dimarts, avui anem a sopar a casa seva i aprofitarem per celebrar-lo. He fet uns pastissets perquè bufi les espelmes:


Aquest dies, per diferents motius, he tingut el blog una mica parat. Em sembla que no havia estat mai tants dies sense escriure res… Però he tornat amb les mateixes ganes de sempre i esperant que comencin les calors per començar a fer gelats i batuts ben refrescants! A més, tinc molta feina acumulada: la recepta del maig del Descobrir Cuina, la participació al HEMC-11 sobre la xocolata, unes magdalenes amb les meves nebodes…

Per la recepta d’avui, he triat un pastís que pogués fer en motlles individuals ja que així llueix més… i per l’aniversari de la meva mare volia quedar molt bé 😉 Però, evidentment, també es pot fer en un motlle dels grans. I com que per fi comença a fer bon temps, he triat un pastís que es pogués menjar fresquet de la nevera. Espero que sigui prou bo per a l’ocasió d’avui…

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 5 persones)

Preparació:

Posar en remull la gelatina. Fer una crema de taronja, substituint el suc de mandarina per suc de taronja. Dissoldre a la crema calenta 2 fulles de gelatina. Reservar.
Fondre la xocolata al microones i dissoldre-hi la resta de gelatina. Semi muntar la nata amb el sucre i afegir-hi la xocolata tèbia. Reservar.
Tallar 10 cercles de pa de pessic a la mida dels motlles en forma d’anell (els meus eren de 8cm de diàmetre per 6cm d’alt) i muntar els pastissets: posar una base de pa de pessic, una capa de crema de taronja, una capa de pa de pessic i acabar amb una capa de xocolata. Deixar a la nevera fins el moment de servir. Desemmotllar i decorar al gust de cadascú.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *