Creps de Lemon Curd

Data
17 de maig de 2007
Creat per

Avui he fet unes creps amb Lemond Curd:


El cap de setmana passat va ser la Fira del Trapezi a Reus, una fira amb espectacles de circ, des de pallassos fins a trapezistes, amb companyies d’arreu d’Europa. Aprofitant que estàvem allotjats a Montblanc, cada dia després d’escalar vam anar-hi a passejar i a badar una estona. La fira està molt bé, ja que els espectacles són gratuïts, duren uns 20 minuts i els van repetint diverses vegades al llarg de tot el dia. D’aquesta manera pots anar passejant pel centre de Reus i veure’ls quasi tots.

El que em va agradar més, segurament per la relació amb la meva afició a la cuina, va ser el de la companyia francesa Kitschnette. Eren una parella molt divertida que feia gags mentre cuinava creps. Entre les paelles, els ous i la nata, em vaig fer un tip de riure… Els moments més espectaculars van ser quan la noia va fer relliscar un rovell d’ou d’un braç a l’altre i quan es van tirar tres creps entre les paelles com si fessin malabars!

Vaig aprofitar per fer-los unes quantes fotos i aquí en teniu una mostra:

En definitiva, em van fer venir ganes de menjar creps… I recordant una idea de fa temps de la Doña Col, els he volgut provar amb Lemond Curd. Boníssims!

Avui només poso l’enllaç a la recepta de creps, ja que la massa és la mateixa i el farcit és a gust de cadascú.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *