Milfulles de Xocolata

Data
23 de maig de 2007
Creat per

Aquesta és la meva participació al HEMC-11 de la xocolata:
Ara feia temps que no participava al HEMC, ja que els últims temes (el peix, la col i el pollastre) no m’han permès preparar postres. Però aquesta vegada sí! Tot i que quasi no arribo a temps… el termini per presentar les receptes acaba demà passat!

Aquestes postres només són aptes pels grans amants de la xocolata, ja que gairebé només porten xocolata… Però d’això es tracta: el tema d’aquest mes és la xocolata 🙂

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 4 persones)

  • 200g de xocolata de cobertura
  • 400g de nata per muntar
  • 40g de sucre

Preparació:

Separar 80g de la xocolata de cobertura i trossejar-la. Escalfar la nata amb el sucre al microones i barrejar fins que es dissolgui el sucre. Abocar la nata calenta sobre la xocolata trossejada i remenar bé fins que es fongui tota la xocolata. Deixar refredar a la nevera.
Mentrestant, fondre la resta de la xocolata al microones. Abocar la xocolata fosa sobre un paper film i tapar amb un altre film. Estendre bé amb les mans fins que quedi una capa ben fina. Amb l’ajuda d’un regle, marcar una quadrícula i deixar refredar a la nevera.
Muntar la nata amb la xocolata de la nevera. Trencar els quadrats de xocolata i preparar les milfulles, alternant capes de xocolata i de nata trufada. Decorar i servir fresquet.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *