Delícia de Maduixa

Data
26 de maig de 2007
Creat per

Ara que les maduixes són tan bones, he fet un pastís de maduixa i mascarpone molt fi:El dimarts passat vam anar a sopar a Castellar a casa l’Anna i el Jaume. Feia dies que no ens vèiem i teníem moltes coses per explicar-nos. Ens van estar ensenyant les fotos del seu últim viatge a le Périgord, d’on ens van portar un paté deliciós. L’Anna fa unes fotos espectaculars i vam passar una vetllada molt agradable. Ho hem de repetir amb tota la colla, eh?

Per postres, com que el Jaume no és gaire llaminer però li agrada molt el formatge, vaig pensar que aquest pastís seria molt adequat: no és gaire dolç i el mascarpone li dóna un toc de formatge que lliga molt bé amb les maduixes. Per acompanyar el pastís, vaig fer un colís de maduixa ben dolç pels més llaminers.

La recepta del pastís la vaig treure de La Maleta de Boston, però he fet alguns canvis tan en els ingredients com en la recepta, ja que en aquest blog està escrita per fer amb Thermomix.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 6 persones)

  • 250g de mascarpone
  • 100ml de llet condensada
  • 250ml de llet sencera
  • 350ml de maduixes (triturades i colades)
  • 2 sobres de quallada Royal
  • 50g de sucre

Preparació:

Barrejar bé tots els ingredients. Posar-ho en un cassó al foc i escalfar sense que arribi a bullir (uns 90º) remenant bé perquè no s’enganxi, com si féssim xocolata desfeta. Abocar-ho dins un motlle de silicona i deixar a la nevera fins que qualli. És millor fer-la el dia abans. Decorar al gust i servir fresqueta de la nevera.

Bon profit!

Comparteix

1 comentaris a “Delícia de Maduixa”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *