Mousse de Síndria

Data
6 de juny de 2007
Creat per

Ahir vaig preparar aquestes postres per portar-les al sopar dels dimarts a casa els pares:


Ara que comença a fer calor i les fruites d’estiu comencen a estar al seu punt, és el moment d’aprofitar per fer postres d’aquest estil, lleugeres, fresques i molt naturals. A més, és adaptable a postres “light” substituint el sucre per edulcorant en pols. Normalment, les mousse porten una part de nata muntada, que ajuda a donar la textura típica de mousse. Però en aquest cas he volgut fer una mousse més lleugera i només hi he posat clares d’ou a punt de neu. Per tal que tingués una mica de consistència, he afegit unes fulles de gelatina. El resultat és molt bo!!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 6 persones)

  • 750ml de síndria (triturada i colada)
  • 2 iogurts naturals
  • 100g de sucre
  • 6 fulles de gelatina
  • 2 clares d’ou

Preparació:

Posar en remull la gelatina amb aigua freda. En un cassó al foc, fer un almívar amb el sucre i una mica de la síndria liquada. Quan arrenqui el bull i s’hagi dissolt tot el sucre, apartar del foc i afegir-hi la gelatina. Barrejar aquest almívar amb la resta de síndria i els iogurts. Muntar les clares a punt de neu i afegir-les amb compte a la síndria, vigilant que no s’abaixin. Repartir en copes i deixar que qualli a la nevera (unes 4 hores).

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *