Bombons de dolç de llet

Data
13 de juny de 2007
Creat per

Uns bombons dolços, dolços, dolços…


Una companya de feina em va passar aquesta recepta de bombons. Són fàcils de fer i molt llaminers, ideals per oferir acompanyant un cafè a una visita de mitja tarda. Per cobrir-los, la millor opció és el coco, indubtablement: el gust de coco lliga a la perfecció amb el dolç de llet i amb l’avellana sorpresa de l’interior… Si ara els tornés a fer només els faria de coco. La massa dels bombons és de flocs de civada i pel meu gust queda una mica massa dura. Cal fer-los amb antelació per tal que quedin ben impregnats de dolç de llet. Una bona alternativa seria fer-los amb flocs tipus Corn Flakes.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per uns 15 bombons)

  • 200ml de dolç de llet
  • 150g de flocs de civada
  • 15 avellanes
  • 50g de coco ratllat

Preparació:

Barrejar el dolç de llet amb els flocs de civada. Deixar reposar a la nevera per tal que la mescla agafi consistència. Fer boletes de la mida d’un bombó, amagant a l’interior una avellana. Arrebossar amb el coco ratllat i ficar-los dins de papers de bombons. Deixar a la nevera unes quantes hores.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *