Coques de Sant Joan

Data
23 de juny de 2007
Creat per

Ja tinc a punt les coques per la revetlla de Sant Joan:Com que el meu pare es diu Joan, a casa és tradició trobar-nos tota la família a la Roureda i celebrar la revetlla tirant uns quants petards i encenent una foguera. Ja fa uns quants anys que jo m’encarrego de les coques (per què serà?) i aquest any m’he atrevit per primera vegada amb la coca de brioix i fruita confitada. Ara encara la tinc al forn, de manera que de moment només penjo les que he fet aquest matí, que són de pasta de full farcides de llardons, cabell d’àngel, crema pastissera i llardons amb cabell d’àngel. Aquestes ja les he fet moltes vegades i em sembla que m’hauran quedat bé… (això espero!).

Dilluns, quan torni de la Roureda, penjaré la recepta de l’altra coca i us explicaré l’aventura! De moment, per anar fent boca, penjo la foto que li he just abans de posar-la al forn. De moment té bona pinta, ja veurem d’aquí una estona… I el gust… Ai! Quins nervis 🙂


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *