Pastís de Llimona i Mascarpone amb Melmelada de Cireres

Data
28 de juny de 2007
Creat per

El dilluns vam fer una festassa a casa els Masip per celebrar l’arribada de l’Eva i el Tito del Perú. De postres vaig portar aquest pastís:Tota la colla teníem moltes ganes de conèixer el Tito i donar-li la benvinguda a la família. Per això, l’Anna va organitzar un berenar-sopar a casa seva i no va faltar ningú a la convocatòria. Més faltaria! Érem tanta colla que del pastís només en va tocar un trosset molt petit a cadascú…

Aquest pastís em va agradar molt per la seva facilitat a l’hora de preparar-lo i el bon resultat que va donar. Em sembla que serà dels que repetiré!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 8 persones)

  • 250g de mascarpone
  • 4 boles de gelat de llimona
  • 100g de sucre
  • 200ml de nata líquida per muntar
  • 5 fulles de gelatina
  • 1 pot de melmelada de cireres
  • 1 paquet de galetes Maria
  • 100g de mantega

Preparació:

Triturar les galetes i barrejar-les amb la mantega fosa fins a obtenir una pasta homogènia. Estendre bé la pasta pel fons i les parets d’un motlle de tarta de 26cm. Coure-ho al forn a 180º durant 10 minuts. Deixar refredar.
Posar en remull 3 fulles de gelatina en aigua freda. Barrejar el formatge, el gelat i el sucre. Dissoldre la gelatina amb una miqueta d’aigua calenta i afegir-ho a la mescla anterior. Muntar la nata i afegir-la amb compte que no s’abaixi. Abocar dins el motlle i deixar quallar a la nevera durant 2 hores.
Posar en remull 2 fulles de gelatina. Escalfar la melmelada de cireres al microones i dissoldre-hi la gelatina. Abocar sobre el pastís i reservar a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *