Gelat de Strawberry Cheesecake

Data
13 de juliol de 2007
Creat per

El dimecres van venir l’Eva i el Tito a sopar i per postres vaig fer un gelat inspirat en el clàssic de Häagen Dazs:


Teníem moltes ganes que vinguessin l’Eva i el Tito, ja que en el sopar de benvinguda de fa dues setmanes érem tanta colla que gairebé no vam poder parlar amb ells. El Tito, que és peruà, ens va explicar moltes anècdotes del Perú i de les diferències que ha vist entre les nostres cultures. Esperem que s’hagi sentit ben acollit per la nostra família i que ens puguem anar coneixent cada vegada més!

La base per fer el gelat la vaig treure de Bcn mon amour, on fa uns dies la Gemma va fer un gelat de formatge. En els comentaris li vaig dir que seria una bona idea barrejar-hi unes galetes i una cullerada de melmelada de maduixa per obtenir el típic gelat de Häagen Dazs i em va animar a provar-ho… El resultat és molt bo i s’assembla força a l’original. El recomano!

La recepta la vaig fer seguint les indicacions de la Gemma, però vaig modificar una mica les quantitats dels ingredients per tal d’adaptar-lo al meu gust 😉

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 5 persones)

  • 500ml de llet
  • 100ml de nata líquida per muntar (35% m.g.)
  • 150g de sucre
  • 2 rovells d’ou
  • 125g de formatge cremós (Philadelphia)
  • 5 cullerades de melmelada de maduixa
  • 2 magdalenes (o semblant)

Preparació:

Seguir fil per randa les indicacions molt ben explicades a Bcn mon amour.
Esmicolar les magdalenes i torrar-les amb el grill del forn.
A l’última remenada del gelat mentre s’està congelant, afegir les magdalenes esmicolades i barrejar bé. Distribuir el gelat en els vasets i mal barrejar a cada vaset (no ha de quedar homogeni) una cullerada de melmelada de maduixa. Tornar al congelador fins el moment de servir. Una estona abans de menjar el gelat, treure’l del congelador i posar-lo a la nevera.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *