Pastís de Xocolata i Móra

Data
16 de juliol de 2007
Creat per

Ahir vam fer un berenar-sopar a casa del meu germà Guillem per celebrar els sants de l’Olga, la Carme, l’Arnau i l’Aina. De postres vaig portar un pastís fresquet de xocolata i móra:


A casa nostra aprofitem molt bé les celebracions i en un sol dinar o sopar enllestim una pila d’aniversaris o sants. Així és molt més pràctic 😉 Ahir ens vam ajuntar una bona colla i vam fer un pica-pica a la terrassa, ben fresquets i animats explicant-nos els projectes que tenim per passar les vacances que comencem aviat: Eslovènia, Bulgària, Suïssa, nord d’Espanya, Pirineus, Costa Daurada, Pics d’Europa… entre tots visitarem mitja Europa!

El pastís que vaig fer per postres és el mateix que aquest, però canviant els gustos: enlloc de gelat de llimona vaig posar gelat de xocolata, enlloc de galetes Maria vaig posar galetes de xocolata (Oreos) i enlloc de melmelada de cireres vaig posar melmelada de móra. Va resultar un pastís molt bo, sobretot pels que els agrada la xocolata, tot i que jo personalment vaig preferir el de l’altre dia, molt més àcid i no tan dolç… Avui m’estalvio la recepta, ja que és exactament la mateixa 😉

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *