Granissat de Maduixa

Data
19 de juliol de 2007
Creat per

Què millor per fer passar la calor que una copa refrescant de granissat de maduixa?


Els gelats i granissats són un bon recurs com a postres, ja que els pots tenir fets al congelador i treure’ls improvisadament en qualsevol ocasió. Sempre m’agrada tenir-ne algun tupper de reserva al congelador per si de cas… Aquesta setmana vaig molt enfeinada amb un curs que faig a Barcelona, arribo a casa a les tantes i l’últim que em ve de gust és posar-me a la cuina a passar calor per preparar algun detall dolç de postres. D’altra banda, la setmana que ve ja marxem de vacances i estic començant a fer neteja de la nevera i el congelador: no m’agrada deixar la nevera plena en precaució del que pugui passar… no seria la primera en tornar de vacances i trobar-se tot el menjar fet malbé! De manera que ahir vaig tirar de congelador i en un tres i no res vam improvisar unes postres de campionat 🙂

En aquesta ocasió, el granissat porta força quantitat de licor del Drago, un licor típic de Tenerife de color vermell que potencia molt el color del granissat. El licor es pot substituir perfectament per aigua. De la mateixa manera, el sucre és totalment opcional a la recepta, tot depèn del gust del consumidor.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 500g de maduixes
  • 200ml de licor del Drago
  • 100g de sucre

Preparació:

Triturar les maduixes amb el túrmix, afegir el sucre i el licor i posar-ho al congelador. Al moment de servir, rascar el granissat amb una forquilla i posar-lo a la copa de servir.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *