Final de vacances als Pirineus

Data
3 de setembre de 2007
Creat per

Dissabte vam tornar de Gavarnie, on hem passat els últims dies de vacances. Avui he tornat a la feina i a la rutina diària… Les vacances m’han passat volant!
A Gavarnie hem estat allotjats al davant d’una Boulangerie – Pâtisserie de vici… Cada dia per esmorzar hem tastat un pastís diferent: tarta de gerds, tarta de nabius, flamets de vainilla, tourtière de poma… Però les que han triomfat més han estat la croustade de nabius i el gâteau a la broche:

També m’he comprat un llibre de receptes tradicionals dels Pirineus francesos, de manera que ara encara tinc més feina pendent…:


Pel que fa a les excursions, hem aprofitat bastant bé el temps:
Primer vam passar 3 dies a la vall de Boí, però vam tenir mala sort amb el temps i no vam poder fer les excursions previstes. Tot i així, vam escalar a Viuet i a Cavallers, dues zones d’escalada esportiva molt diferents, però que ens van agradar molt. A totes dues ens ha quedat molt feina per fer!
I després hem passat una setmana a Gavarnie. Des d’allà hem anat al circ de Gavarnie fins a sota la cascada que cau des del Marboré, hem pujat al Vignemale pel refugi de Baysselance i hem pujat al Taillon enmig d’una boira fantasmagòrica.

Entre Eslovènia i els Pirineus, hem passat unes vacances fantàstiques… Hem carregat les piles i ens hem oxigenat bé per tornar amb ganes al dia a dia de sempre; ara toca tornar a les receptes del blog i a les escalades de cap de setmana… Però els records d’aquests dies de vacances em duraran molt i molt temps!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *