Peres amb Cava

Data
5 de setembre de 2007
Creat per

Inicio la nova temporada amb la recepta d’agost del “Descobrir Cuina”:


Sé que ja som a setembre, però com que durant l’agost he estat de vacances ara m’haig de posar al dia… Ahir vam reprendre els sopars setmanals a casa els meus pares i, després dels excessos de l’estiu, vaig pensar que aquestes peres amb cava serien unes postres força lleugeres.

La recepta és de la Carme Ruscalleda, la famosa xef del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, guardonat amb tres estrelles Michelin. La Carme Ruscalleda col·labora a la revista Descobrir Cuina a la secció “Bo i ràpid” amb unes receptes que volen ser senzilles (a mi a vegades em semblen molt complicades!) i utilitzant sempre productes de temporada. Fins ara no havia escollit mai les seves postres per fer la “recepta del mes” i crec que ja començava a ser hora…

Per preparar les peres, he seguit la recepta fidelment, amb dues úniques excepcions: he substituït els festucs (que no en tenia) per sèsam torrat i he muntat l’escuma de cava amb un sifó enlloc de fer-ho manualment amb el túrmix (amb el sifó és més fàcil i ràpid).

Aquí teniu la recepta: (feu clic sobre la imatge)


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *