Panacotta de Toffee

Data
21 de setembre de 2007
Creat per

El dimarts, com ja és habitual, vam anar a sopar a casa els pares i per postres vaig preparar aquesta panacotta:Aquest dimarts teníem un motiu especial de celebració: el meu pare va fer la Matagalls–Montserrat amb un temps increïble! La Mm és una caminada molt dura de 84km que va des del Matagalls, al Montseny, fins al monestir de Montserrat. La major part de la marxa es fa de nit i el repte consisteix en fer-la en menys de 24h. El meu pare ja fa 16 anys seguits que la fa i sempre l’ha acabat! Felicitats un any més 😉


La recepta de la panacotta la vaig llegir ja fa temps al blog Erruki Laurel i tenia ganes de provar-la ja que és molt fàcil i ràpida de fer, amb l’avantatge que es pot preparar el dia abans. El resultat és una panacotta de nata amb gust de caramel molt fina, que fresqueta entra divinament.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 4 flameres)

Preparació:

Escalfar en un cassó la llet, la nata i els caramels, remenant fins que es desfacin els caramels. Afegir la gelatina prèviament hidratada amb aigua freda. Barrejar bé i repartir en motlles tipus flameres. Deixar a la nevera fins que qualli (unes 4 hores). Servir ben fresquet decorat amb nata muntada.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *