Flamets o “Tocinillos de Cielo”

Data
4 d'octubre de 2007
Creat per

Aquesta és la recepta del setembre de la revista “Descobrir Cuina”:


Des que em van regalar una subscripció al Descobrir Cuina, cada mes faig una recepta de la revista i la penjo al blog. Com que encara tenia pendent la del setembre, vaig pensar que podia triar-ne una pel sopar d’aquest dimarts a casa els pares: els flamets, que feia temps que volia aprendre a fer.

Però em va sortir fiasco 🙁
Vaig preparar la recepta tal com diu la revista i vaig posar a coure els flamets al bany Maria. Al cap d’una hora encara no havien quallat del tot i vaig decidir deixar-los una estona més. Mala decisió! Me’n vaig distreure completament i l’aigua es va anar evaporant i evaporant… Resultat: els flamets cremats i els motlles i la paella ben “chamuscats”! Per sort, vaig poder salvar un parell de flamets que havia posat en motlles de flam que, en ser més grossos, no es van cremar. Per la foto ja veieu que d’estètica no van quedar gaire bé, però la veritat és que el gust era molt bo. Per mi, millor que alguns que he tastat de pastisseria 🙂

Us poso directament la recepta que explica la revista, jo vaig fer-la igual. Només un detall: on diu 5g de vainilla en pols, vol dir 5g de sucre avainillat… També poso la foto dels flamets de la revista perquè pugueu comparar-los amb el meu fiasco 😉

Aquí teniu la recepta:Bon profit!

Comparteix

1 comentaris a “Flamets o “Tocinillos de Cielo””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *