Creps de Figa

Data
6 d'octubre de 2007
Creat per

Això sí que és un esmorzar de dissabte!Dissabte passat a Can Salas ens van donar moltes figues i les que quedaven avui ja estaven molt toves i madures. Com que no m’agrada tenir racons per la nevera, he pensat que podien ser un farcit fantàstic per unes crepes. Ben pelades i tallades a rodanxes, han quedat desfetes de tan madures… semblava melmelada de figues! Les crepes han quedat boníssimes, dolces i meloses…A vegades, les receptes més fàcils són les que surten més bé!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 250ml de llet
  • 125g de farina
  • 50g de sucre
  • 2 ous
  • 1 culleradeta de mantega
  • 1 pessic de sal
  • Figues

Preparació:

Barrejar amb el túrmix tots els ingredients i deixar-ho reposar ½ hora. Coure les creps ben fines en una paella antiadherent untada amb una mica de mantega. Pelar les figues, tallar-les a rodanxes i farcir les crepes. Decorar el plat amb una mica de nata muntada.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *