Flam de Cafè sense Lactosa

Data
9 d'octubre de 2007
Creat per

Aquest cap de setmana hem anat a la Roureda amb tota una colla d’amics. Com que jo era l’amfitriona, m’he encarregat de la teca i de les postres dels diferents àpats: un flam de cafè i un pastís de préssec.La Roureda és una casa de pagès molt bonica situada a 3km de l’Esquirol i de tant en tant hi fem convidades d’amics. Com que aquest cap de setmana es feia la Fira del Llibre de Muntanya a l’Esquirol, ho hem aprofitat per passar un parell de dies ben complerts: hem collit bolets, hem fet barbacoa (amb bolets inclosos), hem visitat la fira, hem anat fins el Salt del Ca, hem participat a la Cursa d’Orientació a l’Esquirol, hem escalat a Roda de TerUn dels amics té intolerància a la lactosa i per això he triat una recepta que pogués adaptar fàcilment; només m’ha calgut substituir la llet de vaca per llet de soja. Aquest flam de cafè és molt fàcil de fer, genial per quan tens molta feina i poc temps per dedicar a les postres. D’altra banda, canviant el cafè per xocolata en pols (Colacao o semblant) tens una altra variant de les mateixes postres. Jo no vaig afegir gens de sucre al flam, però pels llaminers aconsello posar-n’hi una mica…

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 8 persones)

  • 1l de llet de soja
  • 3 cullerades de cafè soluble
  • 1 paquet de flam Royal de 8 racions

Preparació:

Preparar el flam seguint les instruccions del paquet. Afegir el cafè i barrejar fins que es dissolgui bé. Repartir el flam en motlles caramel•litzats i deixar reposar a la nevera.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *