Flam de Formatge de Cabra Cremós

Data
16 d'octubre de 2007
Creat per

Avui he fet un flam de formatge per portar al sopar d’aquest vespre a casa els pares:




Com que ahir va ser el sant de la meva mare, he triat unes postres especials que facin una mica més de festa que normalment 🙂 Tot i així, és una recepta amb poca elaboració, de manera que és fàcil i resultona. El flam l’he preparat amb un formatge de cabra cremós (d’aquells per untar) perquè a nosaltres el formatge ens agrada bastant i volia que el flam tingués molt gust de formatge. Però si es vol més suau, es pot fer perfectament amb un formatge del tipus philadelphia. Ara bé, jo us aconsello que el proveu amb formatge de cabra, queda boníssim!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 8 persones)

  • 250g de formatge de cabra cremós
  • 500ml de llet
  • 1 pot petit de llet condensada
  • 4 ous
  • cullerada de vainilla líquida
  • Caramel líquid

Preparació:

Triturar tots els ingredients amb el túrmix. Abocar-ho en un motlle caramel·litzat i coure-ho 1 hora al bany Maria a 180º. Deixar-ho refredar i guardar-ho a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *