Bavaresa de maduixa amb crema cremada

Data
20 d'octubre de 2007
Creat per

Aquesta és la recepta del mes d’octubre de la revista “Descobrir Cuina”:Aprofitant que ara trobem maduixes fresques tot l’any, he fet aquestes postres força lleugeres i molt refrescants. L’acidesa de la maduixa queda compensada amb la dolçor de la crema catalana i es complementen del tot, sense que cap capa arribi a dominar sobre l’altra. Aquestes postres són de les que m’agraden a mi, no embafen, són fàcils de fer i quedes com un senyor 🙂

Crec que aviat farà un any que em van regalar la subscripció al Descobrir Cuina; si no em renoven el regal ja no podré fer més la “recepta del mes” 🙁 Sembla prou que estic llançant una indirecta? 😉

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

1 comentaris a “Bavaresa de maduixa amb crema cremada”

  1. Hola Gemma! Sóc la Cristina (infermera). Com ja saps m'encanta el blog i aquesta recepta és de les meves preferides, perquè són unes postres molt fàcils de fer, que no embafen i que queden amb un resultat espectacular! La veritat és que ja les he fet moltíssimes vegades… L'altre dia fins i tot vaig "adulterar" una mica la recepta i en vaig fer un "pastís express", hehehe…Moltes gràcies per compartir amb nosaltres la teva saviesa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *