Pastís de Pinya i Coco

Data
28 d'octubre de 2007
Creat per

El divendres vam anar a sopar a casa el Raül i l’Encar i de postres vaig portar aquest pastís de pinya i coco:
Aquest pastís és molt refrescant ja que l’acidesa de la pinya aconsegueix que sigui lleuger (com els de llimona) i gens contundent. D’altra banda, el binomi pinya – coco és fantàstic i els dos gustos lliguen a la perfecció. Si a tot això li sumeu que és fàcil de preparar i que es pot fer amb antelació, obtenim el pastís ideal 🙂 Això sí, cal assegurar-se que a tothom li agrada el coco perquè es nota moltíssim!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 6 persones)

  • 1 llauna petita de pinya en almívar o al natural
  • 100g de sucre
  • 100g de coco ratllat
  • 200ml de nata líquida per muntar
  • 4 fulls de gelatina
  • Galetes i mantega per la base

Preparació:

Fer la base de galetes com aquí.
Triturar la pinya i el sucre amb el túrmix i afegir el coco ratllat. Remullar la gelatina amb aigua freda. Escalfar 100ml de l’almívar de la pinya, desfer-hi la gelatina i barrejar amb la resta del puré. Muntar la nata i afegir-la amb compte a la barreja. Abocar-ho sobre la base de galetes i reservar a la nevera fins el moment de servir.
Per decorar, preparar una mica de gelatina amb la resta de l’almívar i abocar per sobre el pastís un cop hagi quallat.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *