Uns Panellets Diferents

Data
31 d'octubre de 2007
Creat per

Ja fa dies que totes les pastisseries i tots els blogs culinaris catalans estan plens de panellets: de pinyons, d’ametlla, de coco, de codony, de cafè, de llimona… N’he vist tants que aquest any m’ha vingut de gust fer alguna cosa una mica diferent 🙂 Mirant receptes per casa, vaig llegir una proposta de la Carme Ruscalleda per fer uns panellets diferents:El més important per tal que semblin panellets és utilitzar una bona llet d’ametlla, ja que així tenen el fort gust d’ametlla que tant caracteritza els panellets. Com sempre, he fet algunes variacions de la recepta: he afegit 50g de sucre a la “massa mare” i no he fet el farcit de xocolata. En lloc seu he utilitzat unes avellanes de xocolata que han simplificat molt la recepta. D’altra banda, he canviat el farcit de tomàquet per farcit de codony, ja que així recorden més els clàssics panellets 🙂
Sorprenentment, els panellets de coco i de codony s’assemblen bastant als tradicionals, gràcies sobretot al gust de l’ametlla. Per contra, he trobat a faltar els panellets més clàssics i que triomfen més a totes les cases: els de pinyons!!!!

Aquí teniu la recepta: (treta del llibre “Un any amb Carme Ruscalleda”)


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *