Quallada de Galetes Maria

Data
6 de novembre de 2007
Creat per

Després d’haver passat el pont de la Castanyada fora de casa, em venia de gust preparar unes postres senzilles i lleugeres, per compensar els excessos dels panellets i dels esmorzars de poble. Per això he triat aquestes quallades amb galetes Maria, que queden boníssimes i són ideals per esmorzar:


Porto molts dies sense escriure al blog… Però tinc excusa, eh? Hem passat tot el pont a Montanejos, un poble amb aigües termals a 40km de Castelló. La majoria de turistes visiten Montanejos pel seu balneari i el seu riu termal, que té l’aigua a 25º durant tot l’any. Nosaltres, en canvi, l’hem visitat perquè està al mig d’una zona d’escalada molt famosa i mooooolt gran. Ens ha fet un temps espectacular, l’entorn és preciós, l’escalada ha resultat fantàstica i estàvem allotjats al costat del forn del poble, on feien una “torta” d’anís i moniato boníssima… Què més es pot demanar? Segur que hi tornarem! I més si tenim en compte que ens ha quedat més del 80% de la zona d’escalada per visitar…
La recepta l’he treta de Mundorecetas. Allà circulen forces variants de la mateixa recepta i jo he triat la més lleugera, és a dir, amb llet enlloc de nata, amb menys sucre i amb menys galetes. El resultat és una quallada amb un regust de galeta Maria semblant als iogurts de biscuit de la “lechera”. A mi m’han encantat!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 8 quallades)

  • 1l de llet semidesnatada
  • ½ paquet de galetes Maria
  • 100g de sucre
  • 1 sobre de quallada Royal
  • 3 cullerades de caramel líquid

Preparació:

Triturar les galetes fins que quedin ben fines. Barrejar amb tots els ingredients, triturar-ho amb el túrmix i posar-ho en un cassó al foc. Quan bulli, treure-ho uns segons del foc i tornar-ho a posar al foc fins que torni a bullir. Repartir-ho dins els motlles de iogurt i reservar a la nevera fins que qualli.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *