Gelat de Te Verd

Data
20 de novembre de 2007
Creat per

Ja sé que comença a fer fred, però un gelat sempre ve de gust… Aquesta vegada, un gelat de te verd que tenia a punt al congelador i que guardava per a una ocasió especial:


Els gelats són un bon recurs per tenir unes postres sempre a punt, per quan tens una visita imprevista o per un dia que no et ve de gust posar-te a cuinar. A mi m’agrada tenir-ne sempre al congelador per si de cas… no se sap mai!

Aquest gelat de te verd es fa amb un sobre que ja ve preparat (com si fos un flam Royal) al qual només cal afegir llet i un rovell d’ou. Ja fa temps que n’havia sentit a parlar i, aprofitant una visita a Barcelona, vaig passar per Tokyo-Ya, una botiga especialitzada en productes japonesos que està al carrer Borrell. Allà vaig comprar 3 paquets d’aquest preparat i em vaig fer explicar les instruccions de preparació, ja que a la caixa les instruccions estan en japonès. La preparació és molt senzilla i el resultat és un gelat molt suau que deixa un regust de te molt agradable. Cada capsa de preparat és per a dues racions.Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per a 2 persones)

  • 1 capsa de preparat de te verd
  • 150ml de llet
  • 1 rovell d’ou

Preparació:

Barrejar la llet, el rovell i el preparat en pols. Batre-ho amb les varilles elèctriques fins que es munti, gairebé com si fos nata. Posar-ho al congelador fins que es congeli. I ja està a punt per menjar!

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *