Bombons de massapà

Data
24 de novembre de 2007
Creat per

Aquesta és la recepta del mes de novembre de la revista Descobrir Cuina:
En la recepta del mes passat, vaig explicar que se m’acabava la subscripció anual que m’havien regalat pel meu aniversari de l’any passat i aprofitava per dir que em faria molta il·lusió tornar a rebre aquest regal… Doncs he tingut sort i la torno a tenir per un any més! 🙂

Amb aquests bombons de massapà inauguro la nova temporada. M’ha costat una mica triar la recepta, ja que dubtava entre aquests bombons i un flam de coco que té molt bona pinta (i que no descarto fer ben aviat!)… Però com que encara em quedaven unes ametlles boníssimes de Mas de Barberans del Pep i la Clara m’he decidit finalment per aquesta opció, que converteix la típica base de massapà en uns bombons cruixents d’ametlla i xocolata que han resultat ser deliciosos: la mica de xocolata que porten és suficient per notar-ne el gust i no camufla gens el gust original de massapà. D’altra banda, el caramel de sobre li dóna una textura cruixent sorprenent i molt agradable.

Aquí teniu la recepta:


Aprofitant que estic parlant dels regals d’aniversari que he rebut, vull compartir amb vosaltres el millor regal que m’han fet: un llibre receptari que recull una selecció de les receptes publicades al blog “la cuina de casa”. L’edició del llibre és exquisida, feta amb molt de gust i amb molta dedicació. Us podeu imaginar l’emoció que vaig sentir en desembolicar el regal i la vergonya que em fa que un hobby d’aficionada com el meu quedi recollit en un llibre tan bonic:Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *