Flam de Coco amb Puré de Coco

Data
27 de novembre de 2007
Creat per

Com que em vaig quedar amb les ganes de fer el flam de coco per la recepta del novembre del Descobrir Cuina, m’he decidit a fer-lo pel sopar setmanal a casa els pares d’aquest vespre:De receptes de flam de coco n’hi ha moltes, però la majoria són amb la clàssica base per flam d’ous i llet amb l’afegit del coco ratllat. En canvi, en aquesta recepta, el gust de coco s’aconsegueix substituint la llet per puré de coco, que es pot trobar envasat en llauna a qualsevol supermercat prou gran:


Sobre la recepta, un parell de comentaris: com que no tenia licor de coco no n’hi he posat (segur que quedaria més bo, je, je). D’altra banda, el temps i la temperatura de cocció al forn no m’han acabat de quadrar… Primer vaig fer cas de la recepta i els vaig tenir 1h i ½ a 100º, però passat aquest temps encara estaven crus; vaig deixar-los ½ hora més a 150º i crec que han quedat al punt. Això sí, vaig estar vigilant-los contínuament, no fos cas que em passés com amb els tocinillos de cielo… 🙂

Amb els ingredients de la recepta surten unes 10 flameres de mida estàndard.

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *