Mossegades Cruixents de Xocolata

Data
30 de novembre de 2007
Creat per

Avui, les meves nebodes i jo hem preparat el sopar. Per postres, hem fet uns quadradets cruixents de xocolata i arròs inflat, fàcils, bons i molt vistosos:Com que l’Aina i l’Olga ja són grans i són unes nenes molt espavilades, hem donat festa a tothom i hem decidit organitzar totes soles el sopar. Hem preparat un assortit de canapès i unes mini pizzes de pa de motlle que han quedat molt bones; també hem decorat la taula i hem escrit el menú en unes targetes molt boniques… Total, que hem passat una tarda d’allò més entretingudes, molt enfeinades cuinant i preparant tot el ritual del sopar.

Per postres, he buscat una recepta fàcil que es pogués menjar al cap de poca estona de preparar-la i que s’adaptés al gust de les meves nebodes. Aquest cruixents de xocolata han estat un èxit total!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 16 quadradets)

  • 100g de mantega
  • 2 cullerades de mel
  • 120g d’arròs inflat
  • 150g de xocolata blanca
  • 150g de xocolata amb llet

Preparació:

Fondre en un cassó al foc la meitat de la mantega, 1 cullerada de mel i la xocolata blanca. Barrejar-hi la meitat de l’arròs inflat i estendre la pasta dins un motlle rectangular d’uns 15cm x 20cm. Reservar a la nevera.
Repetir el procediment amb la xocolata amb llet i estendre-la sobre la capa de xocolata blanca. Deixar a la nevera fins que s’endureixi.
Desemmotllar i tallar a quadradets petits amb un ganivet de serra.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *