Orangettes i Bombons de Gingebre Confitat

Data
13 de desembre de 2007
Creat per

Aquest dissabte comencem la ronda de convits nadalencs! A casa ens toca per Sant Esteve, però la resta de dies anem de convidats. Quina sort, oi? Com que sempre m’agrada portar algun detallet dolç per picar, he preparat uns bombons per prendre amb el cafè:La idea la vaig treure del blog Tastaolletes, però jo he comprat la taronja ja confitada per tal d’estalviar-me temps. Tot i així, he guardat la recepta original de les orangettes per quan tingui més temps, ja que tinc ganes de provar de confitar jo mateixa la pell de taronja 😉

Aprofitant la mateixa idea de les orangettes, he fet uns bombons de gingebre confitat que es preparen igual. Aquests, però, els he cobert amb xocolata blanca per tal de suavitzar el fort gust picant del gingebre… La xocolata blanca i el gingebre combinen a la perfecció!

El gingebre confitat el vaig comprar a la botiga Solé Graells de Barcelona, aprofitant una visita que vam fer-hi amb la Cristina el divendres passat. També vam comprar altres coses, que a poc a poc ja aniran sortint… Suposo que algun dia d’aquests la Cristina penjarà al seu blog un article sobre la nostra visita a la botiga 😉


Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • Pell de taronja confitada
  • Gingebre confitat
  • Xocolata de cobertura negra
  • Xocolata de cobertura blanca

Preparació:

Fondre la xocolata. Punxar la fruita confitada amb una forquilla i sucar-la a la xocolata. Deixar que s’assequi sobre un paper sulfuritzat i reservar a la nevera.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *