Trufes de Crema de Castanyes a la Vainilla

Data
16 de desembre de 2007
Creat per

Ahir vam anar a dinar a Barcelona a casa d’unes amigues de la família de tota la vida. Per Nadal fan un pessebre espectacular, d’aquells que ocupen tota la sala i, si vols que et donin dinar, és obligat cantar unes nadales davant del pessebre 🙂
A part de les orangettes, vaig portar unes trufes de crema de castanyes que tenia moltes ganes de provar:
La recepta la vaig treure ja fa dies del magnífic blog bocados dulces y salados, però com que no sabia on trobar la crema de castanyes (la Rosa la compra a França!) em pensava que no les podria fer 🙁 Durant la visita al Solé Graells de la setmana passada, sense buscar-ho, vaig trobar una llauna de crema de castanyes aromatitzada amb vainilla, que s’adaptava perfectament a la recepta de les trufes. Així que no vaig dubtar gens i directe al cistell de la compra!


He seguit la recepta exactament igual que l’original, però les he arrebossat de tres maneres diferents per tal que quedés més variat. Com diu la Rosa, la crema de castanyes dóna a les trufes una textura molt suau i agradable, les fa més cremoses i suavitza el gust amarg de la xocolata. A nosaltres ens van agradar molt!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per a 25 trufes)

  • 150g de crema de castanyes a la vainilla
  • 60g de mantega
  • 100g de xocolata de cobertura negra
  • 100g de cacau en pols
  • Fideus de xocolata, cacau en pols, canyella en pols i sucre per arrebossar

Preparació:

Fondre la xocolata al microones. Afegir la mantega pomada i el cacau en pols i barrejar fins obtenir una mescla homogènia. Afegir la crema de castanyes i barrejar bé. Deixar reposa la mescla a la nevera un parell d’hores.
Fer boletes petites i arrebossar-les amb cacau, fideus de xocolata o canyella barrejada amb sucre. Col·locar dins de papers de bombons i reservar a la nevera.
Treure les trufes una estona abans de menjar-les per tal que agafin temperatura ambient.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *