Gelat de Mango

Data
11 de gener de 2008
Creat per

Amb tota la feina que tinc pendent després del viatge a Andalusia, he hagut de tirar de congelador per poder preparar unes postres especials… En moments com aquest és quan agraeixes tenir reserves al congelador per si tens algun imprevist!


Avui he tret un gelat de mango que vaig fer abans de marxar amb uns quants mangos que amenaçaven passar a millor vida. Com que eren molt dolços, vaig aprofitar-los per fer-ne gelat, un bon recurs per aprofitar la fruita que està a punt de fer-se malbé 🙂 I total, com que aquests dies està fent un temperatura gairebé primaveral, trobo que un gelat venia de gust i tot. A més, després de tants dolços nadalencs, un gelat de fruita ajuda a tirar avall 😉

Els ingredients per fer aquest gelat són totalment a gust personal i en funció del que es tingui a l’armari: la llet condensada es pot substituir per llet evaporada i sucre, s’hi pot posar nata líquida, substituir el sucre per edulcorant… D’altra banda, les proporcions de sucre depenen de la dolçor de la fruita; jo vaig tastant fins que el trobo al meu gust. El d’avui el vaig fer tal com indico a la recepta.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 500g de mango
  • 200ml de llet condensada
  • 200ml de llet evaporada Ideal

Preparació:

Triturar tots els ingredients amb el túrmix. Colar la crema per un colador fi per tal de treure les fibres del mango. Abocar a un tupper i reservar al congelador. Treure’l del congelador uns 10 minuts abans de servir.
Un bon truc pels que tingueu thermomix consisteix en congelar la crema en glaçoneres i, un cop congelat, triturar els glaçons amb el robot. Després s’aboca tot a un tupper i un altre cop al congelador. D’aquesta manera es trenquen els cristalls i s’aconsegueix la textura cremosa típica d’un gelat.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *