Neules Farcides de Mousse de Torró Banyades amb Xocolata Negra

Data
13 de gener de 2008
Creat per

Ja ha començat l’època d’aprofitar les sobres nadalenques per fer postres diferents. Tan bons que són els torrons el dia de Nadal i després, passades les festes, no hi ha qui se’ls mengi… Una bona opció són aquestes neules farcides, que serveixen per acabar les restes de torrons i de neules, abans no es remullin i ja no siguin bones:Una altra opció que fem a casa per gastar els torrons és utilitzar-los com a substituts de les barretes energètiques quan anem d’excursió. Un tall de torró a mitja pujada en una sortida d’esquí de muntanya, enmig del fred i la neu… es posa divinament! Us asseguro que després d’aquest “chute” d’energia continues pujant amb les forces renovades! 😉

Tot i les diverses alternatives per aprofitar aquestes sobres de Nadal (gelats, flams, bavareses, barretes energètiques…), la d’avui és més original i molt resultona. Us l’aconsello! El torró per la mousse pot ser qualsevol, de Xixona, de yema, de coco, de praliné… Les neules que van millor són les amples, són més fàcils de farcir. I un consell: val la pena esperar a l’últim moment a farcir les neules, ja que així no es remullen. El que he fet jo és banyar-les amb xocolata i reservar-les ben tancades. A part, he fet la mousse i l’he guardat a la nevera dins la màniga pastissera, a punt de fer servir. En el moment de menjar-les, només cal farcir les neules (amb la màniga és molt ràpid) i cap a taula a menjar!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 1 paquet de neules
  • 100g de xocolata per a postres
  • 200g de torró
  • 200ml de nata líquida per muntar

Preparació:

Fondre la xocolata i banyar les neules fins la meitat. Deixar refredar la xocolata i reservar-les. Triturar el torró (depenent del tipus de torró va bé afegir un rajolí de la nata líquida, es tritura més fàcilment). Barrejar el torró amb la nata muntada i posar la mousse dins una màniga pastissera. Reservar a la nevera. Al moment de menjar, farcir les neules i servir immediatament.

Bon profit!

Comparteix

2 comentaris a “Neules Farcides de Mousse de Torró Banyades amb Xocolata Negra”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *