Taronges Farcides

Data
16 de gener de 2008
Creat per

Després del parèntesis nadalenc, avui reprenem els sopars setmanals a casa els pares. Per postres, ara que les taronges estan en plena temporada, he triat una recepta lleugera i refrescant a base de taronja, que compensa els dolços massa calòrics que hem menjat per Nadal:Durant unes quantes setmanes hem traslladat el sopar dels dimarts als dimecres perquè amb la Cristina i la Gemma ens hem apuntat al curs Cuina d’Avantguarda de la Casa Elizalde que es fa els dimarts el vespre. Inicialment estàvem interessades en el curs de Pastisseria, però ens vam quedar sense places: quan la Cristina va arribar per fer la inscripció ja tenia 165 persones al davant fent cua! Hi havia gent fent cua des de les 6:30 del matí! Increïble, oi? Tot i així, aquest curs també ens fa molta il·lusió i el programa, de 7 sessions, té molt bona pinta… Ja tinc ganes de començar!

La recepta d’avui és fàcil, ràpida i sempre queda bé… De les que m’agraden a mi 🙂 A més, la presentació dins la pròpia taronja és molt original i queda força lluïda.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 4 persones)

  • 4 taronges
  • 1 sobre de gelatina de taronja de 4 racions (marca Royal)
  • 50g de taronja confitada
  • 100g de formatge cremós
  • Nata muntada, fideus de xocolata i grills de mandarina per decorar

Preparació:

Tallar una tapa a les taronges per la part de sobre i fer un petit tall a la base per tal que s’aguantin bé. Buidar-les i escórrer el suc de la polpa. Hauríem d’obtenir ½ litre de suc.
Preparar la gelatina tal com indica el paquet, substituint l’aigua pel suc de les taronges. Barrejar la gelatina amb el formatge i la taronja confitada tallada a trossets. Omplir les taronges i reservar a la nevera fins que qualli. Decorar i servir fresquet de la nevera.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *