Púding de Magdalenes

Data
6 de febrer de 2008
Creat per

Aquest és l’altre pastís que vaig portar a la calçotada del diumenge, un púding de magdalenes:
Com que tenia el forn ocupat amb el pastís de formatge, volia una recepta senzilla que es pogués fer sense forn, tipus crema o bavaresa. Però buscant idees pels blocs, se’m va acudir que també podia utilitzar el microones, no? Ja he fet altres receptes al microones amb molt bon resultat; és pràctic, ràpid i senzill. La millor opció, un flam tipus púding… La recepta la vaig treure del bloc chocolate y pimienta, però vaig doblar-ne les quantitats (a la calçotada érem 30!) i vaig adaptar-ne el temps de cocció.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:
· 6 ous
· 200g de sucre
· 1l de llet
· 1 branca de canyella
· 300g de magdalenes
· Caramel líquid Royal

Preparació:

Posar la llet, el sucre i la canyella en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, treure-ho i deixar-ho temperar. Afegir les magdalenes esmicolades, els ous batuts i abocar-ho dins un motlle de corona caramel·litzat.
Coure-ho al microones a 750w en tres tandes de 5 minuts, deixant 2 minuts de repòs entre cada tanda. Deixar refredar, desemmotllar i reservar a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *