Flam de Cafè

Data
9 de febrer de 2008
Creat per

Uns flams de cafè ultra ràpids de preparar, per les postres del sopar d’aquest vespre:


M’ha passat una desgràcia: TINC EL FORN ESPATLLAT! 🙁
Què faré sense forn? Com cuinaré? Avui mateix vaig a comprar-ne un! Però tinc el dilema de quin forn comprar; fins ara tenia un forn molt senzill, el que venia amb la cuina original, sense aire, ni turbo, ni programes, ni temporitzador, ni res de res. He mirat una mica per Internet i molts forns actuals tenen funcions que no sé què són ni per a què serveixen. Algun consell?

Entre això del forn i feines que tinc pendents, avui no tinc gaire temps per cuinar, de manera que he triat una recepta que sé que funciona, es prepara en un plis-plas i, molt important, no necessita forn 🙁 Com que tots som molt cafeters, estic segura que tindrà èxit 😉 Aquesta mateixa recepta la vaig fer en una altra ocasió, però amb llet de soja enlloc de llet de vaca, ja que una amiga nostra té intolerància a la lactosa. Amb els dos tipus de llet el resultat és molt bo!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 8 persones)
· 1l de llet
· 3 cullerades de cafè soluble
· 2 cullerades soperes de sucre (al gust)
· 1 paquet de flam Royal de 8 racions
· Caramel líquid Royal

Preparació:

Preparar el flam seguint les instruccions del paquet. Afegir el cafè i el sucre i barrejar fins que es dissolgui bé. Repartir el flam en motlles caramel·litzats i deixar reposar a la nevera.

Bon profit!

Comparteix

1 comentaris a “Flam de Cafè”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *