Crema de Préssec i Llimona

Data
13 de febrer de 2008
Creat per

Pel sopar d’avui a casa els pares he preparat aquesta senzilla crema de préssec, fàcil però molt resultona:Entre el flam de cafè i la crema d’avui, últimament estic fent receptes fàcils, eh? Però tinc excusa, sense forn… ja se sap 😉 Tot i que aquesta excusa no em durarà gaire: ja tenim el nou forn encarregat! Després de mirar i remirar, ens hem decidit per un d’aquests, amb piròlisi, aire, turbo, temporitzador… només li falta que cuini tot sol 🙂 El dissabte el vénen a instal·lar i em fa molta il·lusió, em sento com una nena amb sabates noves!

La recepta de la crema me la va passar l’Anna de la Vila, una assídua del bloc. A ella li va passar una veïna i és d’aquelles receptes que circulen de l’un a l’altre perquè són fàcils i tenen l’èxit assegurat. Com que no necessita forn, m’he decidit a provar-la i us la recomano. Moltes gràcies, Anna! (per cert, ens has de fer la crònica de la teva visita a L’obrador, eh?). Pel meu gust, la crema queda un pèl dolça; si no sou gaire llaminers, enlloc de tot el pot sencer de llet condensada, és millor posar la meitat de llet condensada i la meitat de llet evaporada.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 1 llauna d’1kg de préssec en almívar (840g)
· 1 llauna petita de llet condensada (370g)
· 4 iogurts de llimona

Preparació:

Triturar tots els ingredients amb el túrmix, repartir a les copes i reservar a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *