Pastís Sablée de Pinya

Data
16 de febrer de 2008
Creat per

Seguint amb la tradició, aquesta és la recepta del febrer de la revista Descobrir Cuina:Avui he estrenat el forn! Me l’han vingut a instal·lar aquest matí mateix i m’ha faltat temps per posar-me a la cuina i estrenar-lo. L’instal·lador ha flipat: mentre ell encara pelava cables i feia empalmes, jo ja anava per la cuina caramel·litzant la pinya i tamisant la farina! Després de tenir-lo 1h encès i buit per fer-li la “puesta a punto”, jo ja tenia el pastís enllestit per ficar-lo al forn; 20 minuts de cocció i el forn ha quedat oficialment inaugurat! M’ha encantat: senzill de fer anar, ràpid per escalfar, còmode per ficar les safates… vaja, que ja és un més de casa. Però haig de confessar que m’ha fet una mica de pena veure com s’enduien el forn vell, hem compartit tants bons moments… (i algun disgust també, eh?)


La recepta del pastís és d’en Jordi Roca, l’encarregat d’elaborar les receptes de postres de cada mes. Evidentment, quan rebo la revista és la primera secció que llegeixo 😉 La recepta és força senzilla si la comparem amb altres propostes d’en Jordi Roca. I el resultat és excel·lent; si us agraden les galetes sablée, disfrutareu. La descripció que fa en Jordi a l’article és molt encertada: “records sorrencs i tropicals”.

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *