Galetes Sablée de Canyella

Data
19 de febrer de 2008
Creat per

Amb la massa sablée que em va sobrar del pastís de pinya vaig fer unes galetes aromatitzades amb canyella:
Aquest diumenge vam anar a escalar al Revolt de l’Àliga, a Moià. Feia fred, la roca estava gelada i estàvem poc motivats, de manera que vam fer només una matinal i a l’hora de dinar ja érem a casa. A la tarda, amb ganes de seguir provant i investigant el forn nou, vaig aprofitar per fer aquestes galetes.

Del pastís de pinya m’havia sobrat força massa sablée i, com que a casa no llancem mai res, vaig barrejar-hi una culleradeta de canyella en pols i en vaig fer unes galetes ben romàntiques. La setmana passada vaig veure tants cors pels diferents blocs (tartes, brownies, galetes, bombons, quiches…) que me’n van fer venir ganes. De tant en tant està bé fer alguna coseta més “cursi”, no? Les galetes han quedat molt bones i cruixents, amb la textura engrunadissa típica de la massa sablée. Avui per esmorzar encara en quedaven i seguien igual de cruixents que el diumenge. Boníssimes!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· Massa sablée (no tinc quantitats)
· 1 culleradeta de canyella en pols

Preparació:

Barrejar la massa amb la canyella i deixar-ho una estona a la nevera. Estirar la massa a ½ cm de gruix, tallar les galetes i posar-les ben separades a una plata de forn coberta amb paper de forn. Coure-les 15 minuts a 180º fins que siguin ben daurades.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *