Xuixo de Plàtan

Data
6 de març de 2008
Creat per

Seguint amb la tradició, aquesta és la recepta del març de la revista Descobrir Cuina:La recepta d’aquest mes torna a ser d’en Jordi Roca, com la del febrer, perquè m’ha agradat molt la proposta que fa per aquesta ocasió: tal com diu l’article, en Jordi “proposa fer un gir a unes postres tradicionals amb sabors nous. Són clàssics moderns que han quedat reconvertits en un dolç de fusió al pa de pessic d’ametlles, un berenar afruitat com és el xuixo de plàtan i el nostrat, però alhora exòtic, braç de gitano d’alvocat”. Concretament, aquest xuixo de plàtan és absolutament sorprenent, una barreja entre el típic gust del plàtan fregit i de la crema pastissera que combinen perfectament. Tot i que en Jordi ho proposa com a berenar, trobo que també poden ser unes postres per sorprendre a uns comensals ben exigents 🙂

Aquest mes m’ha costat triar la recepta ja que n’hi ha d’altres que també m’agraden molt: un tiramisú, un pessic de pastanaga i iogurt, una crema de xocolata amb gelatina de cítrics… quines temptacions! No descarto pas provar alguna d’aquestes altres propostes 🙂

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *