Broquetes de Fruita amb Pernil Ibèric

Data
15 de març de 2008
Creat per

Aquesta és la meva participació al HEMC del mes de març:

La Marian ha triat com a ingredient principal el pernil ibèric. Tot i que primer volia fer un cake salat de pernil, al final m’he decidit per unes broquetes de fruita i pernil, que són més lleugeres i amb la calor d’aquests dies vénen molt de gust… Són adequades tant per esmorzar, per berenar o com aperitiu; és una recepta fàcil, bona i molt nutritiva. El més important és que el pernil sigui de qualitat i les fruites ben madures. Combinant el pernil amb les fruites que més us agraden obtindreu unes broquetes que s’empassen amb una sola mossegada!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 100g de pernil ibèric
· Fruita variada al gust

Preparació:

Rentar i tallar les fruites a daus. Amb la broqueta punxar el pernil i les fruites intercalades. Reservar a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

PD. Com que alguns lectors del bloc ho han sentit, em fa il·lusió compartir-ho amb tothom: és una tonteria de res, en el programa Tàpies Variades de Catalunya Ràdio ens han entrevistat a la Mar, al Calamar i a mi en un mini reportatge sobres els blocs gastronòmics. Només dura 3 minuts, si algú ho vol escoltar, ho he penjat aquí:

Entrevista Catalunya Ràdio - Share on Ovi

I per fi ha arribat Setmana Santa… demà mateix marxem uns dies a la Vall d’Aran! Aquesta tarda toca fer motxilles, carregar el cotxe amb les taules d’snowboard, revisar els grampons i el material d’hivern, preparar els mapes amb les ressenyes de les excursions, carregar la bateria de la màquina de fotografiar… sort que és el tipus de feina que ve de gust 🙂
Ens veiem a la tornada!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *