Val d’Aran

Data
21 de març de 2008
Creat per

Ja hem tornat dera Val d’Aran. Han estat uns dies de relax i descans, que hem passat acompanyats d’un bon llibre de lectura mentre a fora queia una pluja fina i silenciosa. També hem gaudit dels productes gastronòmics de la zona i hem tastat unes galetes amb un gustet molt subtil de licor de Cassís.


Tot i que havíem previst passar unes vacances força més actives sortint a fer esquí de muntanya i a escalar per la Vall, el temps no ens ha acompanyat gaire… En total, hem tingut un parell de dies de mig bon temps, el justet per treure la pols a les taules de surf i per estirar els dits esgarrapant una estona. La resta de dies els hem aprofitat per descansar, llegir i gaudir del no fer res. I hem aprofitat per fer una visita al Palai de Gèu, amb sessió d’entrenament al búlder inclosa. Però tot i el “mal temps”, no em queixo, hem passat unes bones vacances i la pluja fa molta falta. Hi ha tan poca neu… només cal veure les fotos que vam fer a l’Aneto i al Montardo, qui diria que estem a mig març! Aquest any la temporada d’esquí de muntanya acabarà ben aviat 🙁Els productes gastronòmics més típics de la Vall són els patés, els embotits i la mel. El tema dels dolços és més aviat fluixet… però des de fa un temps elaboren unes pastes de te amb licor de Cassís (licor de grosella negra) o amb Aigua de Nodes (licor d’aigua de nous) que són molt bones per prendre amb el te del berenar. I si enlloc de te hi poses un gotet del propi licor… el resultat és simplement deliciós!


I ara de cara a la Mona de Pasqua! Demà haig de comprar els ous de xocolata, les plomes i els pollets per tenir-ho tot a punt el dilluns de Pasqua… Això de ser padrina és tota una responsabilitat! 😉

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *