Mona de Pasqua

Data
24 de març de 2008
Creat per

Aquesta és la Mona de Pasqua que he fet per la meva fillola i que ens hem menjat avui per dinar:El dilluns de Pasqua sempre el celebrem amb un dinar familiar a la Roureda, una bonica masia situada al Collsacabra, entre l’Esquirol i Tavertet. Avui ha fet un dia força maco i hem gaudit d’una passejada pel bosc que ens ha ajudat a pair la Mona. Normalment ens ajuntem una bona colla i entre tots reunim unes quantes Mones… la feina que tenim per acabar-les! Reconeixeu el personatge d’aquesta altra Mona?La recepta de la Mona és exactament igual que la de l’any passat ja que a casa només agraden les de pa de pessic amb cobertura de yema. De manera que no cal que posi la recepta 😉 Com que ja fa més d’un any que escric al bloc, començo a repetir receptes que són periòdiques: bunyols, crema catalana, panellets, mona, coca de llardons… Aviat ja no sabré què més posar-hi!

Recordatori:

Aprofito l’ocasió per recordar que aquest divendres tota una colla estem convocats al taller de cuina d’en David Lienas. En total serem els 20 de la llista següent: Cristina, Mar, Gemma, Iris, Enric, Eva (de Terrassa), Pebbles, Ester, Sara Maria, Bea, Glòria Moreno, Gemma, Maria (del Caprabo), Mercè (de Barcelona), Anna (amiga de la Mercè), Glòria E, Anna de la Vila, Sandra (amiga de l’Anna), Txell i Kike.

Torno a recordar les dades concretes per si hi ha algun despistat:

Dia: divendres 28 de març de 18:30h a 20h.
Espai del Consum Bon Preu: C/ Sicília 370-376 Barcelona
Tel: 902160925
e-mail: espaidelconsum@bonpreu.cat

I el mapa amb la situació del Bon Preu:


Ja tinc ganes de ser divendres per retrobar-nos amb els que ja ens coneixem i per posar cares a tots els que veniu per primer cop! Proposo quedar una estona abans al davant de la porta, què us sembla quedar 20 minuts abans? L’altre cop, entre les presentacions i tot plegat, quasi que fem tard al curs de la Mireia! I recordeu que al final tindrem una estona per fer-nos fotos i xerrar amb el David…

Ens veiem divendres!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *