Flam d’Arròs amb Llet i Plàtan

Data
27 de març de 2008
Creat per

Aprofitant que tots teníem festa i que ja havíem tornat de les vacances respectives, el dissabte van venir a sopar el Raül, l’Encar i la Maria, que no vèiem des del febrer. Per postres, vaig preparar aquests flams d’arròs amb llet i plàtan:Decididament, a casa no ens agrada l’arròs amb llet. Tot sol ja no el faig mai, però he fet dues postres diferents utilitzant arròs amb llet (la delícia i aquest flam) i cap de les dues ens ha acabat d’agradar. La delícia és bona, però aquest flam es pot millorar… tot i que no crec que el torni a fer, tenint en compte que la base és l’arròs amb llet. Tot i així, si us agrada l’arròs amb llet (hi ha gent que li encanta, contra gustos no hi ha res escrit!), no dubteu a fer les dues receptes, però millorant el flam amb les meves propostes. La recepta del flam la vaig treure d’aquí però jo hi faria un parell de canvis: hi posaria més sucre (uns 200g) i passaria els dauets de plàtan per una paella amb una mica de mantega i sucre (el plàtan es notava massa cru, amb els 20 minuts de forn no es va coure i quedaria millor caramel·litzant-lo prèviament). A veure si algú s’anima a provar la recepta i em diu què tal!

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *