Taller de Cuina amb el David Lienas. La Crònica.

Data
29 de març de 2008
Creat per

Ahir vam assistir a la classe de cuina del David Lienas i va ser fantàstica!


Com amb la classe de la Mireia, l’intercanvi inicial de noms, cares i blocs va resultar divertídissim. Aquest cop, però, alguns ja ens coneixíem, de manera que va ser més fàcil… tot i així érem tanta colla que al final vam haver de passar llista!

En total, vam ser els 17 següents:
Cristina, Mar, Gemma, Enric, Eva (de Terrassa), Pebbles, Ester, Sara Maria, Glòria Moreno, Gemma, Maria (del Caprabo), Mercè (de Barcelona), Anna (amiga de la Mercè), Anna de la Vila, Sandra (amiga de l’Anna), Txell i Kike

La classe em va agradar molt, va ser interessant i molt enriquidora. El David té una manera d’explicar molt pedagògica, senzilla i entenedora, de forma que acabes aprenent la recepta que fa i una pila de coses més, entre ingredients, estris de cuina, trucs, idees i altres receptes. Les receptes que va preparar van ser una “orada amb merengue de sal” i uns “calamars farcits”. Totes dues van ser boníssimes, però a mi em va agradar sobretot la orada, vaig flipar amb la recepta de la merengue de sal. Segur que la faig! Vam poder tastar el resultat dels dos plats i tots dos els vaig trobar molt bons.

El David va ser molt simpàtic i va tenir molta paciència amb nosaltres: durant la classe, no vam parar de fer-li fotos, de preguntar, de xerrar entre nosaltres (i fer soroll, és clar)… I al final del curs, va estar una estona extra per nosaltres, amb més fotos i signatures de llibres. Ens vam quedar molta estona xerrant, ja que el David té la parla fàcil i moltes experiències culinàries per explicar… total, que vam plegar més d’una hora tard del que estava previst! Sortint, em vaig disculpar amb les noies del Bon Preu i els vaig agrair la paciència que havien tingut amb nosaltres. Els vaig prometre que el proper cop no les farem plegar tard 🙂

Només cal que mireu les fotos per veure quin va ser l’ambient durant tota la sessió:
Suposo que aquests dies alguns dels altres assistents al curs aniran penjant les seves cròniques i les seves fotos… Ja tinc ganes de llegir què diran! Resumint, vam passar una tarda fantàstica, gaudint de la classe d’en David en companyia d’una colla ben heterogènia però amb un punt en comú: l’afició a la cuina.

Segur que repetirem!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *