Dues Propostes

Data
3 d'abril de 2008
Creat per

Avui no poso cap recepta. Escric el post per fer-vos dues propostes, una de nova i una de ja coneguda 😉

PROPOSTA 1: Classe de Cuina amb la Mireia Carbó


Tenim reservades 20 places pel dijous 24 d’abril a les 19:30h. Si algú no sap de què va, que llegeixi aquests posts: aquí i aquí. Els del Club Social Caprabo demanen una llista amb noms i cognoms dels assistents, de manera que qui vulgui venir m’hauria de deixar un comentari al post. Molts ja m’heu anat dient que us interessa venir, però tot i així necessito que m’ho confirmeu amb un comentari, especificant el cognom (d’alguns no el sé i em fa cosa passar una llista amb noms de l’estil Eva de Terrassa, per posar un exemple ;)). Crec que amb 20 places tenim lloc per tothom… Animeu-vos, que segur que ens ho passem bé!

Apuntats: Natàlia Gras (Pulga), Rubén Hernández, Cristina Mascareñas, Xaro Morral, Elisenda Comas, Erundina González, Mariló Mata, Ester Giró, Sara Maria, Maria Solé (del Caprabo), Mar Calpena, Glòria Moreno, Txell Pi, Kike Palau, Paquita Costa, Susanna Garcia, Eva Montearriba (de Terrassa), Gemma Clofent.

PROPOSTA 2: Curs de Cuina a l’Aula de Cuina de la Boqueria


Aquesta és la nova proposta que us faig avui, a veure si la sé explicar bé. La idea d’aquesta proposta m’ha vingut per diverses bandes:

La primera, que em fa una mica de vergonya confessar (ho diré baixet, com fa l’Enric), és que no he estat mai a la Boqueria. I és clar, em moro de ganes d’anar-hi!
La segona, xafardejant la web de la Boqueria, vaig descobrir que feien cursos, monogràfics, demostracions, casals per nens… i altres activitats paral·leles al mercat molt interessants. Entre elles, em va cridar l’atenció el curs Cuina de Mercat a càrrec de l’Iker Erazkin.
La tercera, vaig llegir un post de l’Olleta de Verdures que em va transmetre molt bon rotllo. Ells van assistir a un curs d’aquests i els va agradar…
La quarta i última va ser conèixer en Sergi durant la cua de dues hores que vam fer pel curs de pastisseria de la Casa Elizalde (a les 6:30h ja estàvem fent cua! Ell va tenir sort, jo no). Em va explicar que l’Aula de Cuina organitza classes per grups tancats on fan el mateix que hi ha programat per aquella setmana al curs Cuina de Mercat. Cal avisar amb temps, s’ha de ser entre 15 i 18 persones i val 20€ per cap. Aquest preu inclou també el menú-degustació del que s’ha cuinat durant la classe. I aquí va néixer la meva proposta:

Reservar una classe pel curs Cuina de Mercat amb l’Iker Erazkin pel dijous 15 de maig a les 19h.

Què us sembla la idea? Podria estar bé, no? A mi em fa molta il·lusió… L’únic inconvenient és que ara no podem saber quin menú farà, no publiquen els nous menús fins a principis de mes. De totes maneres, per si us voleu fer una idea de l’estil de l’Iker, us poso els menús que està fent aquest mes d’abril:


Si hi ha algú interessat, deixeu un comentari i mirem d’organitzar-ho, ok?

Apuntats: Xaro Morral, Dolors, Mireia Sihuro, Glòria Vilà, Gemma Ruiz, Ester Giró, Anna Pié (de la Vila), Sandra Fortuny (amiga de l’Anna), Maria Solé (de la bici plegable), Marta Jubert, Anna Olivé, Glòria Moreno, Elisabet Carreras (de Sabadell), Txell Pi, Kike Palau, Eva Montearriba (de Terrassa), Gemma Clofent.

Llista d’espera: Cristina Mascareñas i Rubén Hernández.

Vinga, animeu-vos!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *